Woerden, Nederland
+31 6 13732644

Meer informatie nodig?

Wat is een deelbare rits?

Ritsen bestaan in heel veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er deelbare ritsen, waterdichte ritsen, ondeelbare ritsen, blinde ritsen en vele verschillende andere soorten ritsen. Deze ritsen zijn allemaal ook weer verkrijgbaar in verschillende soorten, bijvoorbeeld verscheidene kleuren en lengtes, maar ook verschillende materialen, zoals ritsen met metalen tanden of ritsen met plastic tanden. Al deze ritsen zijn dan ook nog weer eens verkrijgbaar met verschillende tand groottes, zoals ritsen met tand nummer 3 welke fijne tanden hebben, of ritsen met tand nummer 5 welke grover zijn en veel voorkomen in bijvoorbeeld jassen. Deelbare ritsen zijn, zoals het woord al doet vermoede, deelbaar, wat betekent dat de 2 zijdes van de rits van elkaar los te maken zijn, zoals bijvoorbeeld bij een rits in een jas het geval is, aangezien de twee zijdes van een rits in een jas deelbaar zijn.

Welke deelbare ritsen heb ik nodig?

De "Deelbare rits - Rond" is de meest standaard plastic deelbare ritsen. Deze deelbare rits is bij ons in vele verschillende kleuren en maten verkrijgbaar en worden het meest verkocht. De lengtes die wij voor deze rits aanbieden lopen op van 50cm tot 80cm. Wij verkopen deze deelbare ritsen individueel of per 10 stuks en in maar liefst 13 verschillende kleuren. De tandmaat van deze deelbare rits is 5. Alle kleuren en lengtes opgeteld maakt dat wij meer dan 50 combinaties beschikbaar hebben van deze deelbare rits.


Waarvoor kan ik deze rits wel en niet gebruiken?

Deelbare ritsen als zijn voor zeer veel doeleinden te gebruiken. Een voorbeeld van een project waarvoor bovenstaande ritsen gebruikt kunnen worden is het vervangen van een rits in een jas, het maken van een rits in een tent en nog veel meer. Door ons grote aanbod aan soorte, lengtes en kleuren is er altijd wel een rits die bij uw project past! Zo niet, lees dan hiernaast hoe u een deelbare rits kunt krijgen welke wel bij uw project past.

Rits op maat maken

Helaas zijn kant en klaren deelbare ritsen niet standaard verkrijgbaar in elke maat. Gelukkig kunt u zelf een deelbare rits maken met onze producten. Om te beginnen raden wij u aan onze 9 meter ritsen te kopen welke maximaal 2 tientjes kosten, deze zijn verkrijgbaar in tandmaat 3 en 5. U kunt op deze manier dus ook deelbare maat 3 ritsen maken welke wij niet verkopen. Vervolgens dient u deze 9 meter lange rits op maat te maken en de uiteindes te voorzien van stoppers. Aan de bovenkant dienen dit normale enkelzijdige eindstoppers te zijn, en aan de onderkant van de rits deelbare eind stoppers. Deze eindstoppers verkopen wij voor beide kanten in maat 3 en maat 5.

Niet gevonden wat u zoekt?

Bekijk al onze producten

Ritswinkel

Ritswinkel.nl biedt ritsen aan tegen bodemprijzen. Door ritsen in grootte aantallen direct bij onze leverancier in te kopen en te kunnen wij ritsen tegen de laagste prijs aanbieden.

*genoemde afmetingen en kleuren op de site kunnen iets afwijken van het origineel.
contact@ritswinkel.nl
arrow-downwhatsappmap