Deelbare rits

Bij een deelbare rits zijn de twee zijdes van de rits te scheiden zijn. Dit type wordt gebruikt in jassen maar bijvoorbeeld ook in tenten en is te verkrijgen in vele verschillende lengtes, kleuren en soorten.

Waterdichte rits

Verschillende lengtes waterkerende ritsen, verkrijgbaar met een enkele of dubbele ritsrunner.
Bekijk waterdichte ritsen

Deelbare Rits Stoppers

Verkrijgbaar voor ritsen van maten 3 t/m 15, meerdere kleuren beschikbaar.
Bekijk aanbod

Meer informatie nodig?

Wat is een deelbare rits?

Ritsen bestaan in heel veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er deelbare, waterdichte, ondeelbare en blinde ritsen en vele verschillende andere soorten ritsen. Deze ritsen zijn allemaal ook weer verkrijgbaar in verschillende soorten, bijvoorbeeld verscheidene kleuren en lengtes, maar ook verschillende materialen, zoals ritsen met metalen tanden of ritsen met plastic tanden. Al deze ritsen zijn dan ook nog weer eens verkrijgbaar met verschillende tand groottes, zoals ritsen met tand nummer 3 welke fijne tanden hebben, of ritsen met tand nummer 5 welke grover zijn en veel voorkomen in bijvoorbeeld jassen. Deelbare ritsen zijn, zoals het woord al doet vermoede, op te delen, wat betekent dat de 2 zijdes van elkaar los te maken zijn, zoals bijvoorbeeld bij in een jas het geval is.

Welke rits heb ik nodig?

De "Deelbare rits - Rond" is de meest standaard plastic deelbare ritsen. Deze rits is bij ons in vele verschillende kleuren en maten verkrijgbaar en wordt het meest verkocht. De lengtes die wij aanbieden lopen op van 50cm tot 80cm. Wij verkopen deze individueel of per 10 stuks en in maar liefst 13 verschillende kleuren. De tandmaat is 5, wat gemiddeld is. Alle kleuren en lengtes opgeteld maakt dat wij meer dan 50 combinaties beschikbaar hebben van deze rits.

Waarvoor kan ik deze rits wel en niet gebruiken?

Deelbare ritsen als zijn voor zeer veel doeleinden te gebruiken. Een voorbeeld van een project waarvoor ze gebruikt kunnen worden is het vervangen van een ritssluiting in een jas, het maken van een tent en nog veel meer. Door ons grote aanbod aan soorten, lengtes en kleuren is er altijd wel een item dat bij uw project past! Zo niet, lees dan hiernaast hoe u een deelbare rits kunt krijgen welke wel bij uw project past.

Rits op maat maken

Helaas zijn kant en klaren deelbare ritsen niet standaard verkrijgbaar in elke maat. Gelukkig kunt u zelf zo een rits maken met onze producten. Om te beginnen raden wij u aan om een ritssluitingen per meter te kopen welke maar een paar euro kosten, deze zijn verkrijgbaar in tandmaat 3 en 5. U kunt op deze manier dus ook ritsen maken welke wij niet verkopen. Vervolgens dient u deze 9 meter lange rits op maat te maken en de uiteindes te voorzien van stoppers. Aan de bovenkant dienen dit normale enkelzijdige eindstoppers te zijn, en aan de onderkant van de rits deelbare eind stoppers. Deze eindstoppers verkopen wij voor beide kanten in maat 3 en maat 5.

Niet gevonden wat u zoekt?

Bekijk al onze producten

Ritswinkel

Ritswinkel.nl biedt ritsen en unieke onderdelen aan tegen bodemprijzen. Door ritsen in grote aantallen direct bij onze leverancier in te kopen kunnen wij ritsen tegen de laagste prijs aanbieden.
arrow-down