Rits-maak-onderdelen

Rits maak set

Deze geweldige 85 delige rits set helpt u de meest voorkomende rits problemen te repareren. De set bevat zwarte en zilveren ritsrunners met enkele en dubbele pullers en top en bodem stoppers voor ritsen van de maten 3, 5 en 8. Daarnaast is de bijgeleerde tang onmisbaar bij het verwijderen van rits tanden.
Bekijk deze set

Eind stoppers - Alle maten

Open eind rits stopper

Verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 15 in maar liefst 5 verschillende kleuren! Maak uw ritsen deelbaar met deze fantastische zeer scherp geprijsde open eind rits stoppers. Verkrijgbaar per 1, 2 of tien stuks.
Bekijk deze set

Ritsen per meter

Overige producten

Meer informatie nodig?

Wat is een ondeelbare rits?

Ritsen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zo bestaan er deelbare ritsen, waterdichte ritsen, ondeelbare ritsen, blinde ritsen en vele andere verschillende soorten ritsen. Deze ritsen zijn allemaal weer verkrijgbaar in verschillende soorten, bijvoorbeeld verschillende kleuren en lengtes, maar ook verschillende materialen, zoals ritsen met metalen tanden en ritsen met plastic tanden. Al deze ritsen zijn dan ook weer verkrijgbaar met verschillende tand groottes, zoals ritsen met tand nummer 3 welke fijne tanden hebben, of ritsen met tand nummer 5 welke grover zijn en voorkomen in bijvoorbeeld veel jassen. Ondeelbare ritsen zijn, zoals het woord al doet vermoede, ondeelbaar, wat betekent dat de 2 zijdes van de rits niet van elkaar los te maken zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een rits in een jas, aangezien de rits in een jas deelbaar is. Een goed voorbeeld van een ondeelbare rits is een gulp, of de rits gebruikt voor jaszakken.

Welke ondeelbare rits heb ik nodig?

De "Ondeelbare rits #3" is de meest standaard plastic ondeelbare ritsen. Deze ondeelbare rits is bij ons verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten. De lengtes die wij voor deze rits aanbieden lopen op van 15cm tot 60cm. Wij verkopen deze ondeelbare rits per 10 stuks en in maar liefst 15 verschillende kleuren. De tandmaat van deze ondeelbare rits is 3, deze ritsen hebben dus fijne tanden. Alle kleuren en lengtes opgeteld maakt dat wij meer dan 100 combinaties beschikbaar hebben van deze ondeelbare rits.

Waarvoor kan ik deze rits wel en niet gebruiken?

Ondeelbare ritsen als deze zijn voor zeer veel doeleinden te gebruiken. Eigenlijk voor elk project welke een ondeelbare rits tot 60cm nodig heeft. Waarbij de rits zichtbaar mag zijn en de tanden klein mogen zijn. Een voorbeeld van zo een project kan een zelfgemaakt kussensloop zijn, een rits in een etui, een jaszak en nog veel meer. Een ander voorbeeld zou een rits in de rug van een jurk willen zijn, al zou u deze rits misschien liever willen verbergen, wat mogelijk is door een blinde rits te gebruiken. Een blinde rits is ook een soort ondeelbare rits, maar dan is deze onzichtbaar te maken. Door ons grote aanbod aan lengtes en kleuren is er altijd wel een rits die bij uw project past! Zo niet, lees dan hieronder hoe u onze rits kunt inkorten.

Rits op maat maken

Heeft u een zeer specifieke maat nodig welke wij niet verkopen, zoals bijvoorbeeld 53cm, waarvoor een 50cm te kort is en een 60cm rits te lang, dan is het mogelijk onze ondeelbare ritsen in te korten. Dit kunt u doen door aan de onderkant van de rits het metaal dat beide ritskanten bij elkaar houden los te maken, vervolgens de tanden van de rits los te maken met deze tang en vervolgens een nieuw metalen rits eind te plaatsen welke de ritszijdes aan elkaar houd. Deze metalen rits eindes zijn te koop samen met de tang, of in deze set.

Niet gevonden wat u zoekt?

Bekijk al onze producten

Ritswinkel

Ritswinkel.nl biedt ritsen en unieke onderdelen aan tegen bodemprijzen. Door ritsen in grote aantallen direct bij onze leverancier in te kopen kunnen wij ritsen tegen de laagste prijs aanbieden.
arrow-down