Woerden, Nederland
+31 6 13732644

augustus 24, 2018

Ritstrekker vervangen

Een kapotte of lelijke ritsrekker vervangen, hoe doe je dat? Een ritstrekker, ook wel ritsrunner genoemd is met de juiste producten redelijk makkelijk te vervangen. In principe demonteer je de oude en monteer je een nieuwe ritstrekker. Het probleem is alleen, hoe krijg je de oude eraf en de nieuwe erop? Maak moet dit door de eind of begin stopper te demonteren en na dat de nieuwe erop zit opnieuw te monteren. Hiervoor zijn echter wel de juiste tools nodig en materialen. Bij een ritstrekker vervangen raden wij u dan ook aan gebruik te maken van deze set welke rits stops en begins bevat, plus ritstrekkers, inclusief eventueel een tang welke deze helpt installeren.

Onderstaande video laat u goed zien hoe dit proces werkt

How to Replace a Zipper Slider from iFixit on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ritswinkel

Ritswinkel.nl biedt ritsen aan tegen bodemprijzen. Door ritsen in grootte aantallen direct bij onze leverancier in te kopen en te kunnen wij ritsen tegen de laagste prijs aanbieden.

*genoemde afmetingen en kleuren op de site kunnen iets afwijken van het origineel.
contact@ritswinkel.nl
whatsappmap