augustus 27, 2018

Wat is een deelbare rits

Wat is een deelbare rits? Wat is er anders aan een een deelbare rits dan een ondeelbare rits of een gewone rits? Waar zijn Wat is een deelbare ritsen te koop? Dit en meer lees je in dit artikel.

Een deelbare rits is een rits welke deelbaar is, dat lijkt voor zich te spreken uit de naam, naar wat houd dat in, wat is een deelbare rits? De deelbare rits is een rits welke in twee te delen is, beide kanten van de rits zijn van elkaar te scheiden. Een voorbeeld van een deelbare rits is de rits op een jas, deze is, als de rits helemaal beneden is, te scheiden. Beide delen van de rits welke normaal in elkaar vallen als je de rits kop omhoog trekt zijn als de jas open is los van elkaar.

Deelbare ritsen worden meestal gebruikt voor jassen of andere kledingstukken, maar ook bijvoorbeeld voor tenten. Of een rits deelbaar is kan je zien aan de onderkant, waar ondeelbare ritsen een boven en onderkant hebben welke permanent aan elkaar zit, hebben deelbare ritsen aan de onderkant een soort blokje, met erin een vierkantje. Dit vierkantje zit omringt door het blokje, maar is eruit te halen als de rits kop helemaal beneden is.

Een deelbare rits kan enkel deelbaar of dubbel deelbaar zijn. Enkel deelbare ritsen zij alleen aan de onderkant deelbaar. Terwijl dubbel deelbare ritsen aan de onder en bovenkant deelbaar zijn. De deelbare ritsen kunnen van alle materialen gemaakt worden. Zo kunnen de tanden plastic of metaal zijn en kan de stof ernaast nylon zijn of welke andere stof dan ook.

Deelbare rits kopen

Deelbare ritsen zijn niet lastiger op kledingstukken te zetten dan andere ritsen. De deelbare ritsen zijn dus door u zelf gemakkelijk thuis te verwerken en u kunt hiermee uw eigen kledingstukken maken of repareren. Voor ons actuele assortiment deelbare ritsen kunt u onze webshop bekijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ritswinkel

Ritswinkel.nl biedt ritsen en unieke onderdelen aan tegen bodemprijzen. Door ritsen in grote aantallen direct bij onze leverancier in te kopen kunnen wij ritsen tegen de laagste prijs aanbieden.