september 1, 2018

Blinde ritsen online kopen

Blinde ritsen online kopen

Blinde ritsen online kopen, waar kan dat, hoe weet u dat u de juiste rist te pakken heeft? Wat is een blinde rits? Wat kost een blinde rits? Welke kleuren en soorten zijn er? Dit en meer leest u in dit artikel.

Wat is een blinde rits?

Een blinde rits is een rits waarvan niks te zien is. Dit soort ritsen zijn zo klein en verborgen mogelijk gemaakt en geschikt voor elk doel waar een rits niet of nauwelijks te zien mag zijn. Een voorbeeld hiervan is een jurk, waar je het liefst geen grote lelijke zichtbare rits hebt zitten. Hier kan een blinde rits een grote uitkomst voor zijn aangezien deze nauwelijks te zien is.

Blinde ritsen zijn er in vele soorten en maten en kleuren en er is altijd wel een geschikte blinde rits voor uw doel. Een voorbeeld van een eventueel geschikte blinde rits is dit item. Welke in vele kleuren en maten verkrijgbaar is tegen een lage prijs. Daarnaast is dit item met grote korting te koop indien u meer dan 1 rits aanschaft.

Blinde ritsen online kopen

Blinde ritsen zijn erg goedkoop en betrouwbaar, u kunt dan ook gerust blinde ritsen online kopen, al is het puur en alleen om het product te testen. Wij van Ritswinkel.nl bieden bijvoorbeeld al blinde ritsen aan voor rond de 3 euro per stuk, met erg grote kortingen indien u meer dan 1 stuk koopt. Daarnaast zijn blinde ritsen in tientallen kleuren te koop en in vele verschillende lengtes.

Ons actuele aanbod vindt u hier.

Blinde rits maken

Omdat een blinde rits bedoelt is om verborgen te zijn in het stuk waarin het wordt gezet is het zetten van een blinde rits iets lastiger, alles komt iets preciezer omdat je de rits precies mooi en goed weggewerkt wil hebben. Verder is het zetten van een blinde rits niet heel anders dan het zetten van een normale rits en zelf een blinde rits zetten zou dan ook geen probleem moeten zijn voor iemand die een beetje met naald en garen of een naaimachine om kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ritswinkel

Ritswinkel.nl biedt ritsen en unieke onderdelen aan tegen bodemprijzen. Door ritsen in grote aantallen direct bij onze leverancier in te kopen kunnen wij ritsen tegen de laagste prijs aanbieden.