oktober 27, 2018

Rits repareren schuiver

Een rits schuiver of ritsrunner repareren is een stuk makkelijker als het misschien op het eerste gezicht lijkt. Soms komt het erop neer dat u uw huidige rits schuiver uit elkaar buigt en losmaakt, en een nieuwe rits schuiver om de nieuwe rits heen buigt. In andere gevallen zou u een stopper aan het uiteinden van uw rits moeten losmaken en de ritsschuiver eraf schuiven, om een nieuwe erop te kunnen schuiven. Zowel rits schuivers als eind stoppen voor ritsen vindt u in onze webshop. Uitleg met hoe u een rits schuiver repareert vindt u in onderstaande video's.

 

Rits schuiver repareren zonder hem te vervangen:

Nieuwe ritsrunner installeren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ritswinkel

Ritswinkel.nl biedt ritsen en unieke onderdelen aan tegen bodemprijzen. Door ritsen in grote aantallen direct bij onze leverancier in te kopen kunnen wij ritsen tegen de laagste prijs aanbieden.